Uitvaartcentrum

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Uitvaartcentrum Dekker Zuid-Scharwoude

Sfeervol en licht; zo ziet Uitvaartcentrum Dekker Zuid-Scharwoude aan de Oostelijke Randweg eruit. Het uitvaartcentrum leent zich uitstekend voor condoleances en intieme afscheidsplechtigheden. Alle faciliteiten voor het afspelen van muziek en het tonen van foto's en films zijn aanwezig. 

Uitvaartcentrum Dekker Sint Pancras

Uitvaartcentrum Sint Pancras heeft een familiekamer en biedt u de gelegenheid om in huiselijke sfeer en alle rust afscheid te nemen. Hier kan de overledene worden opgebaard en u krijgt van ons een sleutel van het uitvaartcentrum, zodat u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw dierbare kunt zijn. 

Uitvaartcentrum Dekker Schagen

Uitvaartcentrum Dekker Schagen is zeer geschikt voor uitvaarten in informele en besloten kring. Er is een aula, een moderne muziekinstallatie, er kunnen foto's en filmpjes bekeken worden en toespraken worden gehouden. Het uitvaartcentrum heeft 2 familiekamers waarvan gebruik gemaakt kan worden om de overledene op te baren. U kunt dus bij uw dierbare zijn wanneer u dat wilt, zonder een afspraak te maken.

Klik hier voor meer informatie over de uitvaartverzorging in Schagen.

Uitvaartcentrum Dekker 'De Binnenstad'

Uitvaartcentrum Dekker ‘De Binnenstad’ in Den Helder is uitermate geschikt voor afscheid in informele en besloten kring. Er is een aula met 60 zitplaatsen, een moderne muziekinstallatie, er kunnen foto’s en filmpjes bekeken worden en toespraken gehouden worden.

Klik hier voor meer informatie over de uitvaartverzorging in Den Helder.

Parkeergelegenheid

Uitvaartcentrum Dekker Zuid-Scharwoude, Sint Pancras en Schagen beschikken over ruime parkeergelegenheid en zijn goed bereikbaar.

Klik hier voor de adresgegevens van onze uitvaartcentra.

Wilt u gebruik maken van een andere opbaargelegenheid in uw woonplaats of wilt u liever dat uw dierbare thuis wordt opgebaard? Ook dat is mogelijk, neem gerust contact op met Uitvaartverzorging Pieter Dekker 072 – 512 26 14.