Fotopresentatie

Onvergetelijke momenten, in beelden…

Het delen van foto’s en video’s van een overledene tijdens de afscheidsdienst is als het openen van een venster naar het verleden, waarin de mooie momenten en kostbare herinneringen van het leven van de overledene worden herbeleefd. 

De kracht van beelden

Bij Uitvaartverzorging Pieter Dekker geloven we in de kracht van beelden om herinneringen levendig te houden. Onze fotopresentaties bieden een emotionele en persoonlijke herinnering aan het leven van uw dierbare tijdens de uitvaart. 

Uniek en betekenisvol

Wij bieden diverse mogelijkheden om de fotopresentatie uniek en betekenisvol te maken. Van het selecteren van de juiste foto’s tot het toevoegen van muziek en tekst, ons team staat voor u klaar om samen met u een fotopresentatie te creëren die de essentie van het leven van de overledene weer geeft. Onze deskundige uitvaartverzorger(sters) bieden ondersteuning bij het samenstellen van de fotopresentatie. Zij helpen u graag bij het selecteren van de meest passende foto’s en bieden advies over de volgorde. 

Beoordeling

"Ik had gehoord dat jullie een prima bedrijf zijn, maar het is meer dan dat. Gewoon geweldig."
icon wit
- Hilde Gerda Jada, Alkmaar

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende voorbespreking voor een begrafenis of crematie

Indien een overlijden dichterbij komt is het fijn om te weten dat de praktische zaken omtrent de uitvaart reeds besproken zijn. Uitvaartverzorging Pieter Dekker biedt u een kosteloze, vrijblijvende voorbesprekingen voor een begrafenis of crematie aan.