Catering

Smaakvolle troost in moeilijke tijden…

Uitvaartverzorging Pieter Dekker verzorgd professionele catering voor herdenkingsdiensten. Onze zorgvuldig klaargemaakte zoete traktatie, (luxe) belegde broodjes en hartige lekkernijen worden geserveerd door attente medewerkers die zorgen voor een respectvolle en keurig verzorgde catering. U kunt zich hierdoor volledig concentreren op het afscheid en uw gasten. 

Goed verzorgde catering voor een gepast afscheid

Bij Uitvaartverzorging Pieter Dekker begrijpen we dat catering een belangrijk aspect is van een uitvaart. Onze professionele cateringdiensten zorgen voor een verzorgde en gepaste culinaire ervaring, waarbij we rekening houden met uw wensen en de behoeften van de gasten.

Uitgebreide cateringopties voor diverse smaken

Wij bieden een breed scala aan cateringopties, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de smaak en voorkeuren van uw dierbare en de aanwezige gasten. Van warme en koude buffetten tot verfijnde hapjes en drankjes, ons cateringteam staat klaar om een menu samen te stellen dat aansluit bij uw specifieke wensen en het karakter van de herdenkingsdienst.

Attent personeel voor een gastvrije ervaring

Ons attente cateringpersoneel staat garant voor een gastvrije ervaring tijdens de rouwdienst. Met zorg en aandacht zorgen zij voor een warme en professionele service, waarbij ze discreet en respectvol te werk gaan. U kunt vertrouwen op ons team om het cateringgedeelte van de uitvaart vlekkeloos te laten verlopen.

Neem gerust contact op voor een kosteloze en vrijblijvende voorbespreking voor een begrafenis of crematie

Indien een overlijden dichterbij komt is het fijn om te weten dat de praktische zaken omtrent de uitvaart reeds besproken zijn. Uitvaartverzorging Pieter Dekker biedt u een kosteloze, vrijblijvende voorbesprekingen voor een begrafenis of crematie aan.