Uitvaart locaties

Uitvaart locaties Pieter Dekker

Eén van de manieren waarop wij de kosten van een uitvaart kunnen beïnvloeden is door gebruik te maken van onze eigen locaties. De uitvaartcentra van Uitvaartverzorging Pieter Dekker zijn warm en intiem ingericht, zodat ze een rustgevende en respectvolle omgeving bieden voor het afscheid nemen van een dierbare.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw dierbare thuis op te baren of bijvoorbeeld in een crematorium. Wij maken dan een begroting van de kosten voor u, zodat u weet waar u aan toe bent.

Volkomen vrij in uw keuze

Of u nu de voorkeur geeft aan een crematorium, een traditionele kerk, een intieme herdenkingsruimte, een sfeervolle natuurplek, of een andere specifieke locatie die bij u past, onze uitgebreide netwerk van contacten stelt ons in staat om de perfecte setting te vinden voor het afscheid van uw dierbare. Ons team is zeer vertrouwd met iedere uitvaartlocatie in de omgeving en we zijn er trots op dat wij sterke en waardevolle relaties onderhouden met de beheerders en medewerkers van de verschillende locaties. Daarom kunnen wij u goed helpen bij het maken van een weloverwogen keuze die past bij uw persoonlijkheid en wensen.

Beoordeling

"Als eerste en belangrijkste bedankt voor de fijne manier van begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Je was er zonder aanwezig te zijn en hielp ons indien dat nodig was, geweldig! Er ging wel een kleinigheidje mis met het drukken van de kaart, maar hoe en hoe snel je dat weer hebt opgelost, was uit de kunst."
icon wit
- Joop, Opmeer

Bel mij terug!