Crematorium

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Alkmaar

Het prachtige uitzicht over de polder maakt Crematorium Alkmaar uniek. Op deze bijzondere locatie is Pieter Dekker een vertrouwde uitvaartverzorger. Met aandacht en deskundigheid begeleidt het hechte team van Uitvaartverzorging Pieter Dekker u bij het afscheid van uw dierbare. De grote ceremonieruimte biedt ruim 200 zitplaatsen, de kleinere intieme ceremonieruimte heeft 50 zitplaatsen. Beide ceremonieruimtes beschikken over alle moderne technische faciliteiten voor beeld en geluid.

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Waerdse Landen

Waerdse Landen is een kleurrijk, modern crematorium. Het crematorium heeft een aula met 145 zitplaatsen en een huiskamer die de mogelijkheid biedt voor een informeel afscheid in besloten kring voor ongeveer 25 personen. Voor een afscheid in de natuur kunt u gebruik maken van de buitenaula. Het crematorium en uitvaartcentrum zijn gelegen naast de Algemene begraafplaats Heerhugowaard. Door de samenwerking tussen beiden kan er bij een begrafenis gebruik gemaakt worden van de aula en de koffiekamers van Waerdse Landen.

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Schagen

Midden in het West-Friese polderlandschap, net buiten Schagen, ligt crematorium Schagen. Vanuit de sfeervolle aula, die een zitplaats biedt aan 130 personen, heeft u een prachtig uitzicht over de mooie, grote vijver. Het crematorium beschikt ook over een buitenaula. Wanneer u gebruik maakt van de buitenaula wordt de binnenaula ook gereserveerd zodat, wanneer het op de dag van de uitvaart toch minder goed weer is u altijd kunt uitwijken naar de binnenaula. Verder zijn er 2 sfeervolle ruimtes om na de plechtigheid condoleances uit te wisselen en samen iets te drinken.

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Hoorn

Wat voor afscheid u ook wenst in Crematorium Hoorn,  Uitvaartverzorging Pieter Dekker verzorgt deze graag voor u. Het crematorium heeft een grote aula die plaatst biedt aan 115 zitplaatsen en een kleine familieaula voor 40 personen. Na afloop van een plechtigheid kunnen de bezoekers elkaar ontmoeten in de condoleanceruimte. Wilt u muziek en foto’s tijdens de plechtigheid, dan kunt u deze in de online omgeving uploaden. De uitvaartverzorger(sters) van Uitvaartverzorging Pieter Dekker helpen u daar graag bij. 

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Westerveld

In een heuvelachtig duingebied omgeven door bomen ligt Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Het gedenkpark heeft een indrukwekkende historie en monumentale uitstraling, maar met een moderne dienstverlening. Uitvaartverzorging Pieter Dekker helpt u graag bij het organiseren van een uitvaart in een van de aula’s ontworpen in art deco stijl. De grote aula biedt plaats aan 165 personen de kleinere aula biedt plaats aan 60 belangstellende. Voor na de plechtigheid zijn er verschillende zalen beschikbaar voor grote en kleine gezelschappen. Er kan ook een afscheid georganiseerd worden in de buitenaula. 

Wij verzorgen plechtigheden in ieder door u gekozen crematorium in Nederland.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van de door u gewenste locatie te bespreken.