Over ons

Begrip creëert verbondenheid…

Bij Uitvaartverzorging Pieter Dekker draait alles om het verlenen van liefdevolle en zorgvuldige diensten aan nabestaanden tijdens een van de meest moeilijke periodes in hun leven. Wij zijn er om u te begeleiden, te steunen en u te helpen bij het organiseren van een waardevol afscheid van uw dierbare.

We begrijpen dat elke uitvaart uniek is, en we streven ernaar om aan de specifieke wensen en behoeften van elke familie te voldoen. Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om te luisteren, te begeleiden en te adviseren, met respect voor de diverse culturele en religieuze achtergronden. We streven naar perfectie in elk detail, van de keuze van de locatie en de rouwkaart tot de bloemen en muziek.

Bij onze uitvaartonderneming gaat het niet alleen om het vervullen van plichten, maar om het vormgeven van gedenkwaardige momenten. Wij gaan altijd tot het uiterste om van een uitvaart iets moois en gedenkwaardigs te maken, ongeacht de omvang of complexiteit ervan. Of het nu gaat om een intieme, besloten ceremonie met een handvol familieleden of een grootschalige uitvaart met honderden belangstellenden, wij zetten ons met evenveel toewijding in. Voor ons maakt de omvang van een uitvaart geen verschil, want wij begrijpen dat elke herdenking speciaal moet zijn voor degenen die afscheid nemen van hun dierbaren.

Beoordeling

"Alleen maar lof voor Pieter Dekker. Deze man verstaat zijn vak!
icon wit
- Rob Overtoom - Heerhugowaard

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende voorbespreking voor een begrafenis of crematie

Indien een overlijden dichterbij komt is het fijn om te weten dat de praktische zaken omtrent de uitvaart reeds besproken zijn. Daarom bieden wij u een kosteloze, vrijblijvende voorbesprekingen aan.