Uitvaart Heerhugowaard

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Een uitvaart regelen in Heerhugowaard

Moet u een uitvaart regelen in Heerhugowaard of omgeving dan belt u Uitvaartverzorging Pieter Dekker. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten in Alkmaar en omgeving.

Onze uitvaartverzorg(sters) en uitvaartmedewerkers steunen en begeleiden u in de moeilijke periode rondom uw verlies. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u op, bel ons of stuur een email.

Thuis opbaren of in een uitvaartcentrum in Heerhugowaard

Een overledene kan vrijwel altijd thuis opgebaard worden of op de eigen kamer in een verzorgings-of verpleeghuis. Uitvaartverzorging Pieter Dekker heeft alle voorzieningen om dit voor u te verzorgen. Maar wanneer u dit niet wenst dan is het noodzakelijk om op te baren in een uitvaartcentrum. Er zijn hiervoor in de omgeving van Heerhugowaard diverse mogelijkheden, echter er gelden grote prijsverschillen tussen de verschillende uitvaartcentra. Het loont de moeite om deze met elkaar te vergelijken. Er is één uitvaartcentrum in de gemeente Heerhugowaard. Dit is het uitvaartcentrum van de Waerdse Landen aan de Krusemanlaan. Daarnaast heeft Uitvaartverzorging Pieter Dekker een uitvaartcentrum in Langedijk op de Oosterlijke Randweg of een uitvaartcentrum in Sint Pancras op de Bovenweg.

Familiekamer in Heerhugowaard

Uitvaartcentrum Dekker Sint Pancras heeft een familiekamer wat betekent dat u een eigen sleutel krijgt waardoor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw dierbare kunt zijn, zonder daarvoor eerst een afspraak te maken. Ook uitvaartcentrum Waerdse Landen heeft een familiekamer.

Foto 7 Huiskamer Waerdse Landen
Familiekamer Sint Pancras

Uitvaartcentrum Dekker in Zuid-Scharwoude

Wellicht wilt u vanuit emotionele of financiële redenen een uitvaart in besloten kring. Hiervoor is ons uitvaartcentrum in Zuid-Scharwoude zeer geschikt. U vindt Uitvaartcentrum Dekker aan de Oostelijke Randweg in Zuid-Scharwoude. Ons uitvaartcentrum ligt aan het water en is onlangs geheel gerenoveerd en smaakvol en modern ingericht.

Het uitvaartcentrum van Pieter Dekker grenst aan de algemene begraafplaats. Rondom het pand heeft u ruim de gelegenheid om te parkeren en daarnaast is het pand rolstoelvriendelijk ingericht. De bereikbaarheid van het uitvaartcentrum is goed door de nabij gelegen doorgaande wegen. Dankzij de uitgebreide faciliteiten van ons uitvaartcentrum in Zuid-Scharwoude kunt u de opbaring, een rouwbezoek, de uitvaartplechtigheid en de condoleance allemaal op dezelfde locatie laten plaatsvinden.
De aula kan voor een uitvaartdienst gebruikt worden voor een groep van ongeveer 75 personen. Na de afscheidsdienst kunt u kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar ook een uitgebreid buffet of een drankje met een borrelhapje behoort tot de mogelijkheden.

Zuid Scharwoude Uitvaart Dekker Alkmaar
Uitvaart Alkmaar Dekker Uitvaartcentrum

Bel mij terug

Wat kost een begrafenis in Heerhugowaard?

De kosten van een begrafenis kunnen enorm variëren. Zo heeft u o.a. te maken met grafkosten die per regio sterk verschillen. Daarnaast is het aantal personen natuurlijk ook van invloed op de begrafeniskosten. Een luxe kist is al snel enkele honderden euro’s duurder dan een simpele standaard kist. Op deze manier zijn er meerdere factoren die een rol spelen in de uiteindelijke kosten van een begrafenis. Een begrafenis, incl. de kosten voor een particuliergraf voor 20 jaar, kost in Alkmaar tussen de € 7000,- en € 9000,-.

Benieuwd naar de begraafplaatsen in Heerhugowaard en omgeving?

Wat kost een crematie in Heerhugowaard?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van het crematorium dat u kiest en van welke faciliteiten van het crematorium u gebruik wenst te maken. Deze kunnen variëren tussen de € 585,- en € 1500,-. Wanneer het om een kinderuitvaart gaat dan wordt er vaak een lager tarief gehanteerd. Veel crematoria beschikken tegenwoordig ook over een huiskamer om een afscheid in besloten kring te organiseren. De uitvaartverzorg(st)ers van Pieter Dekker kunnen u helpen om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en zo een goede keuze te maken die bij u past.

Benieuwd naar de crematoria in Heerhugowaard en omgeving?

Kosten van een uitvaart in Heerhugowaard

Er zijn vele alternatieven binnen de gemeente Heerhugowaard om een mooi afscheid te organiseren. Uiteraard verzorgen wij een kerkelijke uitvaartmis voor u in bijvoorbeeld de Dionysiuskerk, De Heilig Hart kerk of de Ontmoetingskerk. Maar u kunt ook denken aan een passend afscheid op een ander locatie bijvoorbeeld thuis in uw tuin of op het eigen bedrijf. Ook kunt u denken aan een uitvaart in een horeca gelegenheid in Heerhugowaard zoals Babylon aan de Pannekeetweg, Restaurant Jules aan de Gildestraat of een theather als Cool op het Coolplein. Wellicht voelt u wel iets voor een natuurbegrafenis met een openluchtafscheidsdienst op de begraafplaats aan de Krusemanlaan in Heerhugowaard.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van een uitvaart in Heerhugowaard, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u de kosten van een uitvaart bekijken via onze website. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft, dan kunt u ons bellen of via de website een offerte aanvragen.

Foto 3 Natuurbegrafenis Kerkedijk