Ons team

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Alkmaar en omgeving is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Onze uitvaartverzorger(sters) en uitvaartmedewerkers steunen en begeleiden u in de moeilijke periode rondom uw verlies.

Tijdens het leven denken de meeste van ons liever niet te veel aan het afscheid van het leven. Maar als het dan zover is, en er moet een begrafenis of crematie georganiseerd worden, dan wilt u wel dat alles goed en deskundig geregeld wordt. Vertrouw daarom op Uitvaartverzorging Pieter Dekker. Wij zijn er voor u. Wij bieden houvast en helpen u op een deskundige, betrokken en persoonlijke manier.
PI 233 HR scaled

Pieter Dekker

Uitvaartverzorger

IMG 9114 scaled

Astrid de Granje

Uitvaartverzorgster

PI 536 HR scaled

Pauline Bezuijen

Uitvaartverzorgster

PI 522 HR scaled

Angele Danenberg

Uitvaartverzorgster

LD 021 HR scaled

Cindy Everkes

Uitvaartverzorgster

PI 497 HR scaled

Marion Velzeboer

Uitvaartverzorgster

PD 747 HR scaled

Willy Koster

Uitvaartverzorgster

PI 382

Mirjam Fasse

Uitvaartverzorgster

LD 026 HR scaled

Ilone Riesenbosch

Uitvaartverzorgster

PD 669 HR scaled

Fransisca Boon

Uitvaartverzorgster

Wij staan garant voor kwaliteit en professionaliteit en werken met ervaren en goed opgeleide medewerkers.
Onze uitvaartverzorger(sters) nemen de tijd voor u, om samen een mooi en passend afscheid vorm te geven. De wensen van de overledene en die van u staan daarbij natuurlijk centraal. U kunt uw uitvaartwensen ook altijd op voorhand met ons bespreken.
Tijdens het gehele uitvaarttraject wordt u begeleid door één vaste uitvaartverzorger(ster). Dat wij ook de overledene met de beste zorg omringen spreekt uiteraard vanzelf.