Kosten Uitvaart

Wat kost een uitvaart?

Wat kost een mooie uitvaart in Alkmaar en omgeving? En bovendien, wat is een mooie uitvaart? Wat de één een keurige uitvaart vindt, vindt een ander te sober. Zoveel mensen, zoveel wensen. De kosten van een uitvaart hangen sterk af van uw uitvaartwensen. Daarnaast hanteren begraafplaatsen en crematoria verschillende tarieven voor grafrechten en uitvaartdiensten. Ook gelden er toeslagen voor diensten verricht in de nacht en/of op zon- en feestdagen.

Kosten uitvaart op maat

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. Een traditionele uitvaart met alleen muziek en koffie na, is steeds minder populair. Vaak wil men geen standaard rouwkaart meer, maar een hele persoonlijke kaart, met foto's. Ook tijdens de uitvaart is alles mogelijk, foto's, filmpjes, live muziek en een informele samenkomst na de uitvaart met een borrel en een hapje.

Het regelen van zo'n uitgebreide uitvaart neemt vaak meer tijd in beslag en extra wensen kosten dan ook extra tijd en geld.

Wenst u een uitvaart op maat? 
Onze uitvaartverzorg(st)ers komen graag bij u thuis voor een kosteloze voorbespreking en het opstellen van een begroting. , of wanneer er een overlijden plaats heeft gevonden

Uitvaartverzorging Pieter Dekker verzorgt uitvaarten op iedere door u gewenste locatie.

Uiteraard bent u vrij om uw eigen keuze te maken als het gaat om de locatie van een uitvaart. Uitvaartverzorging Pieter Dekker past zich volledig aan naar uw uitvaartwensen ongeacht of u een uitvaartverzekering heeft.

Bel mij terug

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en geldig voor het jaar 2018. De tarieven gelden voor ma t/m za van 8.00 tot 18.00 uur. 's Avonds, zon- en feestdagen geldt een toeslag op onze dienstverlening. Eventuele kosten van een zorginstelling of mortuarium zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.