Kosten Uitvaart

Wat kost een uitvaart?

Wat kost een mooie uitvaart? En bovendien, wat is een mooie uitvaart? Wat de één een keurige uitvaart vindt, vindt een ander te sober. Zoveel mensen, zoveel wensen. De kosten van een uitvaart hangen sterk af van uw uitvaartwensen. Daarnaast hanteren begraafplaatsen en crematoria verschillende tarieven voor grafrechten en uitvaartdiensten. Ook gelden er toeslagen voor diensten verricht in de nacht en/of op zon- en feestdagen.

 

Om u een idee te geven van de kosten van een uitvaart volgen hieronder enkele voorbeelden. Uiteraard kunnen deze naar ieders wens worden aangepast.

Uitvaartcentrum Dekker

De kosten van een crematieplechtigheid

Uitvaartcentrum Dekker

De kosten van een begrafenisplechtigheid

Uitvaartverzorging Pieter Dekker verzorgt uitvaarten op iedere door u gewenste locatie.

Crematorium Waerdse Landen

De kosten van een crematieplechtigheid

Crematorium Schagerkogge

De kosten van een crematieplechtigheid

Crematorium Westerveld

De kosten van een crematieplechtigheid

Budget Uitvaart

Wellicht wilt u vanuit financiële of emotionele redenen een zo voordelig mogelijke uitvaart in besloten kring. Uitvaartverzorging Pieter Dekker biedt u deze mogelijkheid met een speciaal budget crematie pakket.

Budget crematie pakket

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en geldig voor het jaar 2017. De tarieven gelden voor ma t/m za van 8.00 tot 18.00 uur. 's Avonds, zon- en feestdagen geldt een toeslag op onze dienstverlening. Eventuele kosten van een zorginstelling of mortuarium zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.