Kosten Uitvaart

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Kosten van de uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de wensen.
Het begint bij de keuze voor een begrafenis of een crematie, een begrafenis brengt vaak meer kosten met zich mee door de grafrechten en een steen.
En kiest u dan voor een uitgebreide afscheidsdienst met koffiekamer, of liever een dienst in intiemere en besloten kring.

Om u een idee te geven van de kosten, heeft Uitvaartverzorging Pieter Dekker een aantal uitvaartpakketten.
Passen uw wensen niet bij deze pakketten? Dan maakt de uitvaartverzorg(st)er graag een uitvaart op maat voor u, helemaal passend voor uw situatie.

Uitvaartpakketten

Onderstaand vindt u de uitvaartpakketen van Uitvaartverzorging Pieter Dekker.
Heeft u andere wensen of past het pakket niet helemaal bij u, dan maakt onze uitvaartverzorg(st)er graag een begroting op maat voor u.

Kosten uitvaart op maat

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. Een traditionele uitvaart met alleen muziek en koffie na, is steeds minder populair. Vaak wil men geen standaard rouwkaart meer, maar een hele persoonlijke kaart, met foto's. Ook tijdens de uitvaart is alles mogelijk, foto's, filmpjes, live muziek en een informele samenkomst na de uitvaart met een borrel en een hapje.
Het regelen van zo'n uitgebreide uitvaart neemt vaak meer tijd in beslag en extra wensen kosten dan ook extra tijd en geld.

Uitvaart op maat
De uitvaartverzorg(st)er verzorgt alles omtrent de uitvaart, voorziet u van advies, is het contactpersoon voor alle partijen, regelt wanneer de laatste verzorging zal plaatsvinden, stelt rouwkaarten en advertenties op, regelt de voorganger in de afscheidsdienst of gaat zelf voor, regelt de administratieve zaken rondom akte van overlijden, verlof tot begraven/cremeren en stelt de afscheidsdienst samen voor u.

Wenst u een uitvaart op maat? 
Onze uitvaartverzorg(st)ers komen graag bij u thuis voor een kosteloze voorbespreking en het opstellen van een begroting. , of wanneer er een overlijden plaats heeft gevonden. U kunt ons dag en nacht bereiken via 072 512 26 14. Uiteraard kunt u ook onderstaand formulier invullen. We bellen u daarna spoedig terug om een afspraak te maken.

Uitvaartverzorging Pieter Dekker verzorgt uitvaarten op iedere door u gewenste locatie.

Bel mij terug