Ervaringen

Bent u tevreden over de manier waarop wij u begeleid heben of bent u aanwezig geweest bij een uitvaart door ons geleid?
Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. 
Klik hier om uw ervaring met Uitvaartverzorging Pieter Dekker te delen.

9.6
10
Helaas kon het cijfer niet hoger als een 10. Zeer correcte vriendelijke medewerkers, die rustig de tijd voor je nemen. Luisteren naar je wensen en deze ook op een mooie manier invullen en uitvoeren.Een meer dan waardig afscheid van onze zoon Voor ons is Pieter Dekker een zeer goede keus geweest
Zou je ons aanbevelen? Ja
- schoorl
9
Een zeer goede begeleiding en uitvoering van uitvaart/crematie door Evelien, óok in een onverwacht veranderde situatie. Zeer tevreden over de snelle uitstekende aandacht en deskundigheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard
10
Eindelijk een uitvaartverzorger die empathie heeft en de uitvaart regelt zoals de familie het wil en niet zoals de meeste protocollen voorschrijven, en er werkelijk alles maar dan ook alles aan doen om dit te bewerkstelligen, het heeft aan helemaal niets ontbroken en het was de uitvaart die mijn vader verdiende. Met name Astrid is hierin van onschatbare waarde geweest, dank u wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend
8.6
Positieve ervaring in een moeilijke tijd. Waarvoor onze dank aan Evelien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- tVeld
9
Van het begin tot het einde was de service van Uitvaartorganisatie Dekker en van Carola Vriend in het bijzonder zeer professioneel, deskundig en prettig. Met veel oog en oor voor onze specifieke wensen en begrip voor bijvoorbeeld de grote waarde die we hechtten aan de (kwaliteit van de) muziek. Ik raad Dekker zeker aan iedereen aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede
10
Ism Joyce was alles tot in de puntjes geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk
10
Vanaf het begin, direct na het overlijden van mijn moeder tot aan de uitvaart zijn we geweldig begeleid en geadviseerd. Mijn zus en jk zijn heel blij met onze keuze voor uw bedrijf. We kunnen u daarom zeker aanbevelen bij anderen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10
Onze broer Bart is onlangs overleden en de crematie is door uw bedrijf geheel verzorgd. Wij hebben deze zorg als zeer professioneel ervaren en wel in het bijzonder door de inzet, het inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden van Carola waardoor de gehele crematie precies in de stijl was zoals onze broer dit had gewild. Wij danken u voor uw uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haringhuizen
10
Wij zijn meer dan tevreden op de wijze waarop Carola ons heeft ondersteund bij het organiseren van de afscheidsplechtigheid in het crematorium in Schagen. Haar persoonlijke benadering, betrokkenheid, deskundigheid en adviezen waren een grote steun voor ons. De tip van Carola om gebruik te maken van de onlinecondelances is bijzonder waardevol geweest.
Wij kijken met een goed gevoel terug op een bijzonder mooi afscheid van onze geliefde.
Carola, dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard
10
De begeleiding van Marion was fantatisch. Niets was lastig en zij combineerde zakelijkheid en persoonlijke touch op een voortreffelijke wijze.
Afspraak is afspraak.
Draaiboek is fantastisch hulpmiddel en prachtig houvast.

De hele familie wil jullie ontzettend bedanken voor de prettige en uitstekend georganiseerde uitvaart van onze geliefde Jan Lijesen.

Complimenten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10