Ervaringen

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Bent u tevreden over de manier waarop wij u begeleid heben of bent u aanwezig geweest bij een uitvaart door ons geleid?
Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. 
Klik hier om uw ervaring met Uitvaartverzorging Pieter Dekker te delen.

10

Zoveel echte betrokkenheid. Wat hebben jullie voor ons een prachtige dag ervan gemaakt.

Alweer meer dan 3 jaar geleden overleed René Kuijs. Zo onverwacht, stond midden in het leven. Radeloosheid en onmacht. Verlamd ook. Jullie namen het van ons over en daarom hadden wij tijd om aan onszelf toe te komen. Door jullie geleid hebben we een prachtige herdenking kunnen beleven in onze Ruïnekerk. René móet het hebben meegemaakt. Daarna naar Heerhugowaard waar we de crematie hebben meegemaakt. Met daarvoor in een zaal nóg een laatste afscheid met naaste familie en familie. Alles zo ongedwongen. Eerlijk, ik zal er altijd met liefde aan terugdenken. Ik was trots op zo'n mooie laatste dag met René. Het heeft lang geduurd, deze reactie. Maar dat maakt niet uit. Alles op een tijd. Nogmaals mijn persoonlijke dank.

8 februari 2023

Liz Druiven , Alkmaar

10

Hoe een trieste gebeurtenis leidt tot een warme herinnering

Vorige week overleed de partner van mijn moeder en maakten we kennis met onze uitvaartverzorgster Monique Karsten. Met een grote familie waren er bijzonder veel verschillende wensen en hoe mooi is het dan dat Monique ervoor zorgde dat alle wensen konden worden samengevoegd tot een hele mooie uitvaart. Monique luisterde naar iedereen, stelde de juiste vragen en deed voorstellen waarmee we allemaal blij waren. Zo resoluut, zo netjes, echt, wat waren we blij dat Monique Karsten de uitvaart heeft verzorgd. Als er een minpunt moet worden opgenoemd zou ik dat zeker doen, maar ik kan er geen bedenken. Nogmaals Monique; bedankt!!!

17 juli 2022

Wilma de Wit , Petten

10

Geweldige, lieve verzorging

Er wordt zo goed met je meegedacht en op zo'n lieve manier, alles wordt je uit handen genomen en de steun is geweldig.

16 mei 2022

Puck , Kolhorn

10

Alles was perfect!

Een eerlijke, correcte en vriendelijke begeleiding van Pieter Dekker bij de uitvaart van mijn man. Een dikke tien!

11 mei 2022

Puck , Kolhorn

10

Monique heeft ons heel goed begeleid

Mijn broer en ik zijn heel goed en professioneel begeleid bij het organiseren van de uitvaart en begrafenis van onze vader. Met geduld, met gevoel voor onze wensen en geheel in karakter van onze vader. Moniques aanwezigheid, betrokkenheid en inzet is echt een opluchting geweest, en ook een goeie basis in deze unieke en emotionele tijd. Hulde.

25 januari 2022

Suzan te Pas , Amsterdam