Ervaringen

Bent u tevreden over de manier waarop wij u begeleid heben of bent u aanwezig geweest bij een uitvaart door ons geleid?
Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. 
Klik hier om uw ervaring met Uitvaartverzorging Pieter Dekker te delen.

9.6
10
Onze broer Bart is onlangs overleden en de crematie is door uw bedrijf geheel verzorgd. Wij hebben deze zorg als zeer professioneel ervaren en wel in het bijzonder door de inzet, het inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden van Carola waardoor de gehele crematie precies in de stijl was zoals onze broer dit had gewild. Wij danken u voor uw uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haringhuizen
10
Wij zijn meer dan tevreden op de wijze waarop Carola ons heeft ondersteund bij het organiseren van de afscheidsplechtigheid in het crematorium in Schagen. Haar persoonlijke benadering, betrokkenheid, deskundigheid en adviezen waren een grote steun voor ons. De tip van Carola om gebruik te maken van de onlinecondelances is bijzonder waardevol geweest.
Wij kijken met een goed gevoel terug op een bijzonder mooi afscheid van onze geliefde.
Carola, dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard
10
De begeleiding van Marion was fantatisch. Niets was lastig en zij combineerde zakelijkheid en persoonlijke touch op een voortreffelijke wijze.
Afspraak is afspraak.
Draaiboek is fantastisch hulpmiddel en prachtig houvast.

De hele familie wil jullie ontzettend bedanken voor de prettige en uitstekend georganiseerde uitvaart van onze geliefde Jan Lijesen.

Complimenten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar
9.4
Bij de crematie van onze moeder hebben wij steun en hulp van Lisette gehad. Zoals Mark Rutte zijn Caroline heeft, hadden wij Lisette. Liefdevol, behulpzaam en aandachtig.
Een schat van een vrouw die weet waar ze voor staat.
Als gastvrouwen waren Truus en Jeannet aanwezig. Prachtig deze 2 dames aan het werk te zien. Ze vergaten niets. Toppers daar bij Dekker Uitvaart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lutjewinkel
10
Dan moet je ineens zo veel regelen? Maar Astrid heeft ons fantastisch geholpen en met veel daadkracht organiseerde ze de grote groep. Na de dienst in de kerk zijn we naar het crematorium gegaan in kleiner gezelschap en hadden we een mooi afscheid in de huiskamer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen
10
Als mens en als uitvaartverzorger krijgt Marion van ons een dikke 10. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar
10
Acht weken geleden heeft Evelien de uitvaart van mijn man verzorgd. Het was een vreselijke emotionele en slopende tijd. Toch blijft ons steeds bij, hoe mooi en warm Evelien osn heeft begeleid. We zullen je dan ook nooit vergeten, Evelien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudorp
10
Wat fijn om te zien dat er nog echte mensen in de uitvaartbranche werken.
Fijne mensen, warm en betrokken en ze nemen echt de tijd voor je.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek
10
Evelien, Wat heb je het prachtig en respectvol gedaan. Je bent een hele warme persoonlijkheid. Toppertje. Liefs Carla
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
Persoonlijk heel goed begleid. Op dat moment besefte ik dat nog niet,omdat ik daar nog niet zozeer mee bezig was ,pas sinds een paar maanden besefte ik dit. Daarnaast ben ik heel blij ben met het online herdenkingsboek echt een heel speciaal boek waar ik regelmatig in terug kijk en veel steun aan heb. Echt een aanrader om het onlinecondelances in boekvorm te nemen.

Bedankt voor alles
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen
27 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10