Crematoria

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Westerveld

In een heuvelachtig duingebied, omgeven door bomen en hagen ligt Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Het crematorium werd in 1913 gebouwd, naar een ontwerp van de architect Marius Poel en was het eerste crematorium van Nederland. Het gedenkpark heeft een indrukwekkende historie en monumentale uitstraling, maar met een moderne dienstverlening. Op Westerveld kan een keuze gemaakt worden uit twee aula's. De Marius Poelzaal is ontworpen in art deco stijl en biedt een zitplaats aan 60 personen. De Dudokzaal is een ruime, lichte aula die een zitplaats biedt aan 165 personen. Voor na de plechtigheid zijn er verschillende zalen beschikbaar voor grote en kleine gezelschappen.

Foto's Crematorium Westerveld

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Waerdse Landen

Waerdse Landen is een kleurrijk, modern crematorium. Het crematorium heeft een aula met 145 zitplaatsen en een huiskamer die de mogelijkheid biedt voor een informeel afscheid in besloten kring voor ongeveer 25 personen. Voor een afscheid in de natuur kunt u gebruik maken van de buitenaula. Het crematorium en uitvaartcentrum zijn gelegen naast de Algemene begraafplaats Heerhugowaard. Door de samenwerking tussen beiden kan er bij een begrafenis gebruik gemaakt worden van de aula en de koffiekamers van Waerdse Landen.

Foto's Crematorium Waerdse Landen

Klik hier voor de kosten van een crematieplechtigheid in Crematorium Waerdse Landen

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Schagen

Midden in het West-Friese polderlandschap, net buiten Schagen, ligt crematorium Schagen. Vanuit de sfeervolle aula, die een zitplaats biedt aan 130 personen, heeft u een prachtig uitzicht over de mooie, grote vijver. Het crematorium beschikt ook over een buitenaula. Wanneer u gebruik maakt van de buitenaula wordt de binnenaula ook gereserveerd zodat, wanneer het op de dag van de uitvaart toch minder goed weer is u altijd kunt uitwijken naar de binnenaula. Verder zijn er 2 sfeervolle ruimtes om na de plechtigheid condoleances uit te wisselen en samen iets te drinken.

Foto's Crematorium Schagen

Klik hier voor de kosten van een crematieplechtigheid in Crematorium Schagen

Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Crematorium Alkmaar

Het prachtige uitzicht over de polder maakt Crematorium Alkmaar uniek. Op deze bijzondere locatie is Pieter Dekker een vertrouwde uitvaartverzorger. Met aandacht en deskundigheid begeleidt het hechte team van Uitvaartverzorging Pieter Dekker u bij het afscheid van uw dierbare. Om aan al uw uitvaartwensen te voldoen zijn in het moderne crematorium alle faciliteiten aanwezig.

Klik hier voor de kosten van een crematieplechtigheid in Crematorium Alkmaar.

Klik hier voor de adresgegevens van onze crematoria.

Wilt u gebruik maken van een ander crematorium? Ook dat is mogelijk, neem gerust contact op met Uitvaartverzorging Pieter Dekker  

072 – 512 26 14.