Home

Over Ons

Werkzaam in de regio’s: AkerslootAlkmaarBergen - CastricumEgmond - HeerhugowaardHeilooLangedijk - NiedorpObdam - SchagenSchoorlWinkel – en omgeving

Uitvaart regelen

Het regelen van een uitvaart is ingrijpend en verdrietig. Er komt veel op u af: Wat moet er allemaal geregeld worden? Wat kost een begrafenis of crematie? Wat zijn de mogelijkheden? Begrafenisondernemer Pieter Dekker is werkzaam in heel Noord-Holland. Bij uitvaartverzorging Pieter Dekker staan uw uitvaartwensen altijd centraal. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt een uitvaart niet alleen een afscheid, maar ook een waardevolle herinnering.

Bel mij terug

Eén en dezelfde uitvaartverzorger(ster) en een uitvaartcentrum

Tijdens de uitvaart wordt u bijgestaan door één en dezelfde uitvaartverzorger (ster) die de uitvaart van A tot Z voor u regelt. Of het nu gaat om een eenvoudige budgetcrematie, een eco-uitvaart, natuurbegrafenis of een exclusieve uitvaartceremonie waarbij een ritueelbegeleider(ster) gewenst is. Uitvaartverzorging Pieter Dekker zorgt ervoor dat de begrafenis of crematie verloopt zoals u wenst.

Wie zijn wij?

Uitvaartverzorging Pieter Dekker heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Onze uitvaartverzorger(sters) steunen u in deze moeilijke periode.

Uitvaartkosten

Wat is een mooie uitvaart? En wat kost een mooie uitvaart? Wat de één een keurige uitvaart vindt, vindt een ander te sober. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Laatste wensen

U bepaalt zelf hoe uitgebreid u uw wensen noteert en hoe u ze kenbaar maakt aan uw nabestaanden. Aan de hand van uw laatste wensen maken wij een passende begroting.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende voorbespreking voor een begrafenis of crematie

Indien een overlijden dichterbij komt is het fijn om te weten dat de praktische zaken omtrent de uitvaart reeds besproken zijn. Uitvaartverzorging Pieter Dekker biedt u een kosteloze, vrijblijvende voorbesprekingen voor een begrafenis of crematie aan. Daarin geeft u bijvoorbeeld ook aan van welk uitvaartcentrum u gebruik wilt maken. Uiteraard komen al uw uitvaartwensen aan bod. Een voorbespreking geeft rust en ruimte voor andere zaken als het moment daar is.

cropped begraven1 blue

"Deze mensen begrijpen wat een uitvaartverzorger inhoudt. "

– Karin –

Uitvaartverzorging Pieter Dekker heeft uitvaartcentra in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Nieuwe Niedorp en Schagen.

Bij een uitvaart staan de uitvaartverzorgers(ters) van begrafenisonderneming Pieter Dekker dag en nacht voor u klaar. U ontvangt professionele hulp bij alles wat er geregeld moet worden en u kunt met elke uitvaartverzekeringspolis bij ons terecht. U bepaalt altijd zelf van welk uitvaartcentrum u gebruik wilt maken of dat nu het Uitvaartcentrum in Alkmaar, het Uitvaartcentrum in Heerhugowaard, het Uitvaartcentrum in Langedijk, het Uitvaartcentrum in Nieuwe Niedorp of het Uitvaartcentrum in Schagen is. Uitvaartverzorging Pieter Dekker biedt kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding. Wij hebben goed contact met crematorium Schagen, crematorium Waerdse Landen, crematorium Alkmaar en crematorium Westerveld en kennen alle begraafplaatsen en kerken in de omgeving van Alkmaar en zijn bekend met vele uitvaartrituelen.

Locaties

Uitvaartcentrum Dekker Zuid-Scharwoude, Schagen, Sint-Pancras, Nieuwe Niedorp en Den Helder

Crematorium Waerdse Landen - Heerhugowaard

Crematorium Schagen

Crematorium Westerveld - Driehuis

Informatie over de kosten van een begrafenis of crematie

Wilt u meer informatie over de kosten van een begrafenis of crematie wanneer deze verzorgt wordt door Begrafenisondernemer Pieter Dekker? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of bel om direct uw vragen te stellen. U kunt ook een terugbelverzoek indienen als u dat wenst. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan komen wij graag bij u langs. Op die manier kunnen we rustig uw uitvaartwensen en onze mogelijkheden bespreken. U kunt ons zowel per telefoon als per email bereiken.