Voorgesprek en laatste wensen

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Met een laatste wensenboekje en vrijblijvend voorgesprek houdt u de regie in eigen handen, ook als u er niet meer bent.

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Uitvaart wensen

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Begraven of cremeren, welke muziek moet er gespeeld worden, een prachtige bloemenzee of liever een gift aan een goed doel? En zijn uw uitvaartwensen bekend bij u nabestaanden?

Steeds vaker willen mensen vooraf hun uitvaartwensen kenbaar maken. Zo hoeven nabestaanden, bij een onverwacht overlijden, niet plotseling allerlei keuzes te maken. Uitvaartverzorging Pieter Dekker Purmerend biedt u een kosteloos adviesgesprek aan.

Voorgesprek

In dat voorgesprek bespreken we uw uitvaartwensen en laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is. De wensen kunnen we vervolgens vastleggen in een uitvaartwensenboekje. Zo houdt u de regie in handen, ook als u er niet meer bent. Aan de hand van uw laatste wensen maken wij een passende begroting.

Het uitvaartwensenboekje kunt u zelf thuis bewaren, maar u kunt ook kopieën aan familie of vrienden geven. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u uw wensen noteert en hoe u ze kenbaar maakt aan uw nabestaanden.

Gratis uitvaartwensen boekje

Wilt u geen gesprek met een uitvaartverzorger(ster) van Uitvaartverzorging Pieter Dekker , maar wel uw uitvaartwensen noteren. Vraag dan bij ons een gratis laatste uitvaartwensenboekje aan via het onderstaand formulier.

U kunt ons dag en nacht bereiken via 072 512 26 14

Uitvaartverzekering, deposito of lidmaatschap

Wist u dat u altijd vrij bent om zelf een uitvaartverzorger te kiezen, ongeacht waar u verzekerd bent, een deposito hebt of lid bent.
Heeft u een uitvaartverzekering en bent u benieuwd of deze voldoende is voor een uitvaart?
De uitvaartverzorgers van Uitvaartverzorging Pieter Dekker komen vrijblijvend bij u langs om uw polis te verifiëren en samen met u te kijken of dit voldoende is voor een uitvaart.

U kunt ons dag en nacht bereiken via 072 512 26 14