Uitvaart Obdam

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Een uitvaart regelen in Obdam

Moet u een uitvaart regelen in Obdam of omgeving dan belt u Uitvaartverzorging Pieter Dekker. Begrafenisonderneming Pieter Dekker is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Obdam.

Onze uitvaartverzorg(sters) en uitvaartmedewerkers steunen en begeleiden u in de moeilijke periode rondom uw verlies. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u op: 072-512 26 14.

Bel mij terug

Thuis opbaren of in een uitvaartcentrum in Obdam

Een overledene kan vrijwel altijd thuis opgebaard worden of op de eigen kamer in een verzorgings-of verpleeghuis. Uitvaartverzorging Pieter Dekker heeft alle voorzieningen om dit voor u te verzorgen. Maar wanneer u dit niet wenst dan is het noodzakelijk om op te baren in een uitvaartcentrum. Er zijn hiervoor in de omgeving van Obdam een aantal mogelijkheden, echter er gelden grote prijsverschillen tussen de verschillende uitvaartcentra. Het loont de moeite om deze met elkaar te vergelijken.

Uitvaartcentrum Dekker in Zuid-Scharwoude

Dit zijn Uitvaartcentrum Dekker op de Oostelijke Randweg in Zuid-Scharwoude, De Kloosterhof aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude en Uitvaartcentrum Dekker aan de Bovenweg in Sint Pancras. Dit laatste uitvaartcentrum heeft een familiekamer. Daarnaast kan er ook opgebaard worden in het uitvaartcentrum van de Waerdse Landen aan de Krusemanlaan in Heerhugowaard.

Familiekamer in uitvaartcentrum Dekker Sint Pancras

Uitvaartcentrum Dekker Sint Pancras heeft een familiekamer wat betekent dat u een eigen sleutel krijgt waardoor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw dierbare kunt zijn, zonder daarvoor eerst een afspraak te maken. Voor een familiekamer kunt u ook terecht in uitvaartcentrum Waerdse Landen in Heerhugowaard.

Foto 1 UC St. Pancras buitenzijde
Foto 7 Huiskamer Waerdse Landen

Uitvaartcentrum Dekker in Obdam

Wellicht wilt u vanuit emotionele of financiële redenen een uitvaart in besloten kring. Hiervoor is ons uitvaartcentrum in Obdam zeer geschikt. U vindt Uitvaartcentrum Dekker aan de Oostelijke Randweg in Zuid-Scharwoude. Ons uitvaartcentrum ligt aan het water en is onlangs geheel gerenoveerd en smaakvol en modern ingericht.

Het uitvaartcentrum van Pieter Dekker grenst aan de algemene begraafplaats. Rondom het pand heeft u ruim de gelegenheid om te parkeren en daarnaast is het pand rolstoelvriendelijk ingericht. De bereikbaarheid van het uitvaartcentrum is goed door de nabij gelegen doorgaande wegen.

Dankzij de uitgebreide faciliteiten van ons uitvaartcentrum in Zuid-Scharwoude kunt u de opbaring, een rouwbezoek, de uitvaartplechtigheid en de condoleance allemaal op dezelfde locatie laten plaatsvinden.
De aula kan voor een uitvaartdienst gebruikt worden voor een groep van ongeveer 75 personen. Na de afscheidsdienst kunt u kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar ook een uitgebreid buffet of een drankje met een borrelhapje behoort tot de mogelijkheden.

Foto 5 UC ZS Buitenzijde
Foto 6 UC ZS Binnenzijde