Uitvaart Langedijk

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Een uitvaart regelen in Langedijk

Moet u een uitvaart regelen in Langedijk of omgeving dan belt u Uitvaartverzorging Pieter Dekker. Begrafenisonderneming Pieter Dekker is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Langedijk.

Onze uitvaartverzorg(sters) en uitvaartmedewerkers steunen en begeleiden u in de moeilijke periode rondom uw verlies. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u op: 072-512 26 14.

Bel mij terug

Thuis opbaren of in een uitvaartcentrum in Langedijk

Een overledene kan vrijwel altijd thuis opgebaard worden of op de eigen kamer in een verzorgings-of verpleeghuis. Uitvaartverzorging Pieter Dekker heeft alle voorzieningen om dit voor u te verzorgen. Maar wanneer u dit niet wenst dan is het noodzakelijk om op te baren in een uitvaartcentrum. Er zijn hiervoor in de omgeving van Langedijk een aantal mogelijkheden, echter er gelden grote prijsverschillen tussen de verschillende uitvaartcentra. Het loont de moeite om deze met elkaar te vergelijken. Er zijn drie locaties om op te baren in de gemeente Langedijk.

Uitvaartcentrum Dekker in Zuid-Scharwoude

Dit zijn Uitvaartcentrum Dekker op de Oostelijke Randweg in Zuid-Scharwoude, De Kloosterhof aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude en Uitvaartcentrum Dekker aan de Bovenweg in Sint Pancras. Dit laatste uitvaartcentrum heeft een familiekamer. Daarnaast kan er ook opgebaard worden in het uitvaartcentrum van de Waerdse Landen aan de Krusemanlaan in Heerhugowaard.

Familiekamer in uitvaartcentrum Dekker Sint Pancras

Uitvaartcentrum Dekker Sint Pancras heeft een familiekamer wat betekent dat u een eigen sleutel krijgt waardoor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw dierbare kunt zijn, zonder daarvoor eerst een afspraak te maken. Voor een familiekamer kunt u ook terecht in uitvaartcentrum Waerdse Landen in Heerhugowaard.

Foto 1 UC St. Pancras buitenzijde
Foto 7 Huiskamer Waerdse Landen

Kosten van een uitvaart in Langedijk

Er zijn vele alternatieven binnen de gemeente Heerhugowaard om een mooi afscheid te organiseren. Uiteraard verzorgen wij een kerkelijke uitvaartmis voor u in bijvoorbeeld de Dionysiuskerk, De Heilig Hart kerk of de Ontmoetingskerk. Maar u kunt ook denken aan een passend afscheid op een ander locatie bijvoorbeeld thuis in uw tuin of op het eigen bedrijf. Ook kunt u denken aan een uitvaart in een horeca gelegenheid in Heerhugowaard zoals Babylon aan de Pannekeetweg, Restaurant Jules aan de Gildestraat of een theather als Cool op het Coolplein. Wellicht voelt u wel iets voor een natuurbegrafenis met een openluchtafscheidsdienst op de begraafplaats aan de Krusemanlaan in Heerhugowaard.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van een uitvaart in Langedijk en omgeving, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u de kosten van een uitvaart bekijken via onze website. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft, dan kunt u ons bellen of via de website een offerte aanvragen. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw uitvaartwensen samen met u door te nemen.

Uitvaart in Langedijk en omgeving

Er zijn vele alternatieven binnen de gemeente Langedijk om een mooi afscheid te organiseren. Uiteraard verzorgen wij een kerkelijke uitvaartmis voor u in bijvoorbeeld Kerkelijk Centrum ‘De Regenboog, aan de Bovenweg in Sint Pancras, Sint Jan de Doper aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude of de Kooger Kerk aan de Koog in Zuid-Scharwoude. Maar u kunt ook denken aan passend afscheid op een ander locatie bijvoorbeeld thuis in de tuin of op het eigen bedrijf. Ook kunt u denken aan een horecalocatie in Langedijk zoals Restaurant De Burg aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude of de Broeker Veiling aan de Museumweg in Broek op Langedijk. Wellicht voelt u wel iets voor een natuurbegrafenis met een openluchtafscheidsdienst op één van zes algemene begraafplaatsen die de gemeente Langedijk rijk is. Onze uitvaartverzorger(sters) zijn bekend met alle kerken, begraafplaatsen en mogelijkheden binnen de omgeving van Langedijk en informeren u hier graag over.

Foto 9 Broeker Veiling
Foto 3 Natuurbegrafenis Kerkedijk

Crematorium in Langedijk en omgeving

Bij een crematieplechtigheid wordt de afscheidsdienst meestal georganiseerd in de aula van het crematorium. De twee meest gebruikte crematoria bij uitvaarten in de omgeving van Langedijk zijn crematorium Schagen in Schagen en crematorium Waerdse Landen in Heerhugowaard. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u tijdens een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact op met Uitvaartverzorging Pieter Dekker Langedijk voor een kosteloze voorbespreking  op telefoonnummer: 072-512 26 14 

Foto 14 Aula Waerdse Landen
Foto 15 Aula Schagerkogge

Wat kost een begrafenis in Langedijk?

De kosten van een begrafenis kunnen enorm variëren. Zo heeft u o.a. te maken met grafkosten die per regio sterk verschillen. Daarnaast is het aantal belangstellende natuurlijk ook van invloed op de begrafeniskosten. Een luxe kist is al snel enkele honderden euro’s duurder dan een simpele standaard kist. Op deze manier zijn er meerdere factoren die een rol spelen in de uiteindelijke kosten van een begrafenis. Een begrafenis, incl. de kosten voor een particuliergraf voor 20 jaar,  kost in Langedijk tussen de € 7000,- en € 9000,-.

Benieuwd naar de begraafplaatsen in Langedijk en omgeving?

Wat kost een crematie in Langedijk?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van het crematorium dat u kiest en van welke faciliteiten van het crematorium u gebruik wenst te maken. Deze kunnen variëren tussen de € 585,- en € 1500,-. Wanneer het om een kinderuitvaart gaat dan wordt er vaak een lager tarief gehanteerd. Veel crematoria beschikken tegenwoordig ook over een huiskamer om een afscheid in besloten kring te organiseren.

Benieuwd naar de crematoria in Langedijk en omgeving?

Uitvaartcentrum Dekker in Langedijk

Wellicht wilt u vanuit emotionele of financiële redenen een uitvaart in besloten kring. Hiervoor is ons uitvaartcentrum in Langedijk zeer geschikt. U vindt Uitvaartcentrum Dekker aan de Oostelijke Randweg in Zuid-Scharwoude. Ons uitvaartcentrum ligt aan het water en is onlangs geheel gerenoveerd en smaakvol en modern ingericht.

Het uitvaartcentrum van Pieter Dekker grenst aan de algemene begraafplaats. Rondom het pand heeft u ruim de gelegenheid om te parkeren en daarnaast is het pand rolstoelvriendelijk ingericht. De bereikbaarheid van het uitvaartcentrum is goed door de nabij gelegen doorgaande wegen.

Dankzij de uitgebreide faciliteiten van ons uitvaartcentrum in Zuid-Scharwoude kunt u de opbaring, een rouwbezoek, de uitvaartplechtigheid en de condoleance allemaal op dezelfde locatie laten plaatsvinden.
De aula kan voor een uitvaartdienst gebruikt worden voor een groep van ongeveer 75 personen. Na de afscheidsdienst kunt u kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar ook een uitgebreid buffet of een drankje met een borrelhapje behoort tot de mogelijkheden.

Foto 5 UC ZS Buitenzijde
Foto 6 UC ZS Binnenzijde