Uitvaart Heiloo

Vuurtoren Huisduinen 212 blue

Een uitvaart regelen in Heiloo

Moet u een uitvaart regelen in Heiloo of omgeving dan belt u Uitvaartverzorging Pieter Dekker. Begrafenisonderneming Pieter Dekker is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten in Heiloo en omgeving.

Onze uitvaartverzorg(sters) en uitvaartmedewerkers steunen en begeleiden u in de moeilijke periode rondom uw verlies. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u op: 072-512 26 14.

Thuis opbaren of in een uitvaartcentrum in Heiloo

Een overledene kan vrijwel altijd thuis opgebaard worden of op de eigen kamer in een verzorgings-of verpleeghuis. Uitvaartverzorging Pieter Dekker heeft alle voorzieningen om dit voor u te verzorgen. Maar wanneer u dit niet wenst dan is het noodzakelijk om op te baren in een uitvaartcentrum. Er zijn hiervoor in de omgeving van Heiloo een aantal mogelijkheden, echter er gelden grote prijsverschillen tussen de verschillende uitvaartcentra. Het loont de moeite om deze met elkaar te vergelijken. Er is één uitvaartcentrum in de gemeente Heiloo. Dit is het uitvaartcentrum dat gelegen is naast de Willibrorduskerk aan de Westerweg. Daarnaast heeft Uitvaartverzorging Pieter Dekker ook eigen uitvaartcentra. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de uitvaartkosten? Neem gerust contact op met Uitvaartverzorging Pieter Dekker.

Uitvaartcentrum Dekker Heiloo
Uitvaart Alkmaar Dekker Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Dekker

Wellicht wilt u vanuit emotionele of financiële redenen een uitvaart in besloten kring. Hiervoor is Uitvaartcentrum Dekker zeer geschikt. U vindt Uitvaartcentrum Dekker aan de Oostelijke Randweg in Zuid-Scharwoude. Ons uitvaartcentrum ligt aan het water en is onlangs geheel gerenoveerd en smaakvol en modern ingericht.

Het uitvaartcentrum van Pieter Dekker grenst aan de algemene begraafplaats. Rondom het pand heeft u ruim de gelegenheid om te parkeren en daarnaast is het pand rolstoelvriendelijk ingericht. De bereikbaarheid van het uitvaartcentrum is goed door de nabij gelegen doorgaande wegen.

Dankzij de uitgebreide faciliteiten van Uitvaartcentrum Dekker kunt u de opbaring, een rouwbezoek, de uitvaartplechtigheid en de condoleance allemaal op dezelfde locatie laten plaatsvinden. De aula kan voor een uitvaartdienst gebruikt worden voor een groep van ongeveer 75 personen. Na de afscheidsdienst kunt u kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar ook een uitgebreid buffet of een drankje met een borrelhapje behoort tot de mogelijkheden.

Foto 17 koffiekamer UC ZS
Uitvaart Alkmaar Dekker Uitvaartcentrum

Bel mij terug

Uitvaart in Heiloo

Er zijn diverse mogelijkheden binnen de gemeente Heiloo om een uitvaart te organiseren. Uiteraard verzorgen wij een kerkelijke uitvaartmis voor u in de Willibrorduskerk aan de Westerweg, de Ter Coulsterkerk aan de Hobbemalaan, het Onze Lieve Vrouw ter Nood (’t Putje) of het Witte Kerkje aan de Heerenweg. Maar u kunt ook denken aan een passend afscheid op een ander locatie bijvoorbeeld thuis in de tuin of op het eigen bedrijf, in de Cultuurkoepel aan de Kennemerstraatweg of de aula bij de begraafplaats aan de Holleweg. Er kan ook een condoleance georganiseerd worden in een horeca gelegenheid in Heiloo zoals Wildschut aan de Stationsweg. Of misschien voelt u wel iets voor een natuurbegrafenis met een openlucht afscheidsdienst op de begraafplaats aan de Holleweg in Heiloo. De mogelijkheden zijn talrijk en onze uitvaartverzorger(sters) zijn bekend met alle kerken, begraafplaatsen en alternatieven binnen de omgeving van Heiloo en informeren u hier graag over tijdens een vrijblijvende voorbespreking.

Natuurbegraafplaats Uitvaart Dekker Heiloo
Persoonlijk Afscheid Uitvaart Dekker Heiloo

Wat kost een begrafenis in Heiloo?

De kosten van een begrafenis kunnen enorm variëren. Zo heeft u o.a. te maken met grafkosten die per regio sterk verschillen. Daarnaast is het aantal belangstellende natuurlijk ook van invloed op de begrafeniskosten. Een luxe kist is al snel enkele honderden euro’s duurder dan een simpele standaard kist. Op deze manier zijn er meerdere factoren die een rol spelen in de uiteindelijke kosten van een begrafenis. Een begrafenis, incl. de kosten voor een particuliergraf voor 20 jaar, kost in Heiloo tussen de € 7000,- en € 9000,-.

Benieuwd naar de begraafplaatsen in Heiloo en omgeving?

Wat kost een crematie in Heiloo?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van het crematorium dat u kiest en van welke faciliteiten van het crematorium u gebruik wenst te maken. Deze kunnen variëren tussen de € 585,- en € 1500,-. Wanneer het om een kinderuitvaart gaat dan wordt er vaak een lager tarief gehanteerd. Veel crematoria beschikken tegenwoordig ook over een huiskamer om een afscheid in besloten kring te organiseren.

Benieuwd naar de crematoria in Heiloo en omgeving?

Kosten van een uitvaart in Heerhugowaard

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van een uitvaart in Heiloo, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u de kosten van een uitvaart bekijken via onze website. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft, dan kunt u ons bellen of via de website een offerte aanvragen. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw uitvaartwensen samen met u door te nemenagen.

Crematie in Heiloo

Bij een crematie wordt de afscheidsdienst meestal georganiseerd in de aula van het crematorium. De vier meest gebruikte crematoria bij uitvaarten in de omgeving van Heiloo zijn crematorium Schagen in Schagen, crematorium Waerdse Landen in Heerhugowaard, crematorium Alkmaar of crematorium Westerveld in Driehuis. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u tijdens een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact op met Uitvaartverzorging Pieter Dekker Heiloo.

Foto 14 Aula Waerdse Landen
Aula Westerveld Crematorium Dekker Uitvaart Heiloo